Verf

Bescherm uw verwarmingspijpen en verdien geld. Onze deklaag biedt jarenlange bescherming tegen oxidatie. Met de door ons ontwikkelde Pipe Paint geven buizen meer warmte en licht af. Deze combiverf (staalmenie en aflak in één verf gecombineerd) is ideaal voor de glastuinbouw.

snel, makkelijk en veilig in het gebruik
geschikt als grond- en afdeklaag voor verwarmingsbuizen, groeibuis, hijsverwarming en ander(e) ijzerwerk en constructies.

pipe paint
fleece verf handschoen

Snel, makkelijk en veilig in het gebruik

Geschikt als grond- en afdeklaag voor verwarmingsbuizen, groeibuis, hijsverwarming en ander(e) ijzerwerk en constructies.

De verf heeft een hoge dekkracht, is bestand tegen vocht en hoge temperaturen én is veilig voor uw gewassen. Mits oordeelkundig gebruikt, brengt de coating geen enkel risico met zich mee. De verwerking van deze buizenverf is bovendien makkelijker dan ooit. Onze standaardcoating is speciaal gekleurd. De blauwe gloed zorgt voor een helderdere uitstraling en een uitstekende dekkracht.

De voordelen op een rij:

• Witte buizen geven tot ca. 55 procent meer lichtreflectie en tien procent meer warmte af.
De buistemperatuur kan hierdoor tot ca. 3 °C lager zijn in de kassen;
• Pipe Paint is een grond- en afwerklaag ineen, met een hoge roestwering;
• Pipe Paint is milieu- en gewasvriendelijk. De verf is aromaatarm en na doordroging onschadelijk voor de gewassen.

Machinaal of handmatig

Als in kassen de buizen aan de wand vastzitten, dan schilderen we met de hand(schoen). Bij handmatig schilderen kiest u voor het aanbrengen van één of twee lagen Pipe Paint. Voor onderhoudswerk volstaat vrijwel altijd één laag. Handmatig verven wordt meestal gedaan met een washandje of verfhandschoen. Pipe Paint is een gesatineerde buizencoating met actief roestwerende pigmenten.

Pipe Paint is geschikt voor het verven van nieuwe pijpen en voor onderhoudswerk. Omdat Pipe Paint de hardheid van een aflak bezit, gecombineerd met menie, is er sprake van roestwering in iedere laag. Pipe Paint is een staalmenie van hoge kwaliteit en biedt jarenlange bescherming. Het product is geheel tailor-made samengesteld voor deze opbrengtechniek en toepassing.

pipe paint is uitvoerig getest door WUR wageningen op afgifte van giftige dampen. Vier gevoelige gewassen (tomaat, komkommer, koolrabi en radijs) zijn onder de slechtst denkbare omstandigheden uitvoerig getest en op geen van de plantensoorten zijn zichtbare of fysiologische effecten waargenomen die aan de verfbehandeling kunnen worden toegeschreven.

 

Bestel nu

Dit product is leverbaar in 20 liter-verpakking.

Washandjes en verfhandschoenen zijn per leverbaar in onze webshop.

Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.