Taatsdeuren spuiten? Ontdek de mogelijkheden

Stalen taatsdeuren zijn echte blikvangers. Ze zijn strak en modern, en passen prachtig bij een stoere industriële woonstijl of een minimalistisch interieur. Doordat het ontwerp veel ruimte voor glas biedt realiseer je bovendien optimale lichtinval. Niet voor niets zijn taatsdeuren zeer geliefd bij interieurdesigners, architecten en particulieren. Maar wat als je de taatsdeuren liever een andere kleur wil dan het standaard zwart? Bijvoorbeeld metallic of een speciaal effect verf?

 

taatsdeur gespoten
staatsdeur laten spuiten

Taatsdeuren laten spuiten

Dan hebben wij de oplossing: je taatsdeuren laten spuiten. Geef je bestaande deuren of nieuwe deuren een nieuwe look. Bij Spuiterij Geraerts hebben we jarenlange ervaring met professioneel spuitwerk, en weten we dus precies hoe we dit klusje moeten aanpakken.

 

Het bekendst zijn de zwarte taatsdeuren. Uiteraard kunnen we ze in deze kleur overspuiten in een nieuwe, krasvaste laklaag. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan witte taatsdeuren, voor een mooie lichte uitstraling. Of misschien wil je er een echte eyecatcher van maken door ze in een contrastkleur metallic te laten spuiten? Ook dat is mogelijk.

Extra bijzonder: taatsdeuren met metaalcoating

Wil je jouw taatsdeuren een unieke uitstraling geven? Overweeg dan om ze te laten spuiten met een metallic speciaal effect verf. Dit is een geweldige manier om jouw deuren een compleet nieuwe look te geven en een opvallend statement te maken in jouw interieur.

Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse uitstraling of juist een meer klassieke uitstraling, het spuiten van jouw taatsdeuren met metallic speciaal effect verf biedt eindeloze mogelijkheden om jouw interieur te verfraaien. Dus waar wacht je nog op? Geef jouw deuren een sprankelende make-over en transformeer ze in iets unieks en bijzonders.

Spuiterij Geraerts heeft ruime ervaring in het spuiten met metaalcoating. We zorgen voor een strakke, egale laklaag die er prachtig uitziet en je taatsdeuren een geheel vernieuwde look geeft.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben een showroom om de mogelijkheden te bezichtigen.

Taatsdeur spuiten

Over Spuiterij Geraerts

Bij onze spuiterij kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor professioneel spuitwerk van hoge kwaliteit. We kunnen vrijwel alle objecten spuiten, van keukenkasten en meubels tot fietsen, deuren, radiators, kunststof, interieur objecten en verwarmingsbuizen. Voor deze laatste hebben we zelfs een elektrostatische spuitrobot ontworpen, waarmee we als enige spuiterij ter wereld machinaal verwarmingsbuizen in kassen kunnen spuiten.

 

Zoek je een betrouwbare en deskundige spuiterij voor je taatsdeuren? Dan zijn ze bij ons beslist in goede handen voor een professioneel resultaat. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Voorbeelden van ons werk? Advies over de kleuropties? Neem dan gerust contact met ons op.

Taatsdeuren Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.