Spuiten Kozijnen-Deuren

kozijnen spuiten deuren spuitenSpuiterij Geraerts werkt met het KOMO-certificaat

 

Spuiterij Geraerts Industriële Houtcoating spuit onder meer 
-plaatmateriaal 
-lengtehout 
-kozijnen 
-deuren en 
-ramen

 

 

 

Wij bieden vrijwel alle watergedragen coatings voor vrijwel alle houtsoorten: voor gronden, voorlakken, dekkend of transparant. De industriële houtcoating van Spuiterij Geraerts heeft het KOMO-certificaat. Kwaliteitsbewaking zorgt voor een volledige beheersing van het proces en de bedrijfsvoering.

 

Het spuiten van deuren, kozijnen en ramen in een voorlak begint steeds meer vormen aan te nemen. Het voordeel is dat de kozijnen en deuren vervolgens maar eenmaal afgeschilderd hoeven te worden, terwijl dit anders tweemaal moet gebeuren. Deze techniek is kostenbesparend. Wij bieden hoogwaardige verfsystemen (meer met minder!) waardoor de duurzaamheid wordt verhoogd en het onderhoud wordt vereenvoudigd.

 

Spuiterij van kozijnen, deuren en ramen onder KOMO in twee uitvoeringsvormen, Concept I, II of III geleverd.

 

Concept I  is het bekende in hardhout uitgevoerde gevelelement, voorzien van grondverf. De vervolgafwerkingen, zoals beglazen en de voorlak- en aflaklaag, moet binnen zes maanden na aflevering aangebracht worden;

 

Concept II is voorzien van dorpelafdekkers, neuslatten, een voorlaklaag en beschermende voorzieningen op de liggende en kwetsbare delen. De vervolgafwerking, de aflaklaag, moet binnen 18 maanden na aflevering aangebracht worden.

 

Concept III geheel afgelakt en eventueel beglaasde kozijnen en (voor zover van toepassing) deuren.

 

Meer informatie over concept I, II en III voor kozijnen deuren ramen KOMO, zie downloads