Schuurvlies Rol GROF, 10m x 100mm - Spuiterij Geraerts
-

Schuurvlies Rol GROF, 10m x 100mm

-

Incl. BTW € 28,86Excl. BTW € 23,85

Beschikbaar
Aantal

Beschrijving

  • Reinigen tot diep in de poriën
  • Bijzonder sterke en stevige kwaliteit
  • De rollen zijn bestand tegen water en olie

Hoge kwaliteit schuurvlies rol

SCHUURVLIES ROL  – VEZELVLIES – VERWIJDEREN VAN HOUTVEZELS VERONTREINIGING, CORROSIE EN VERONTREINIGINGEN EVENALS HET GLAD MAKEN, SATINEREN EN REINIGEN VAN OPPERVLAKKEN, OPRUWEN VAN LAK EN LICHT ONTBRAMEN – FLEXIBEL EN STEVIG

 

Onze Schuurvliesrol is het ideale product voor al je schuurwerkzaamheden. Met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid zorgt deze rol voor moeiteloze en effectieve schuurresultaten op verschillende oppervlakken.

De Schuurvliesrol is vervaardigd van hoogwaardig schuurvliesmateriaal dat zacht en flexibel is, maar toch krachtig genoeg om zelfs hardnekkige oppervlakken aan te pakken. Of je nu hout, metaal, kunststof of andere materialen wilt schuren, deze rol biedt consistente en gelijkmatige schuurprestaties.

Dankzij de handige rolvorm kun je gemakkelijk de gewenste lengte afsnijden, waardoor je de rol kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je project. Of het nu gaat om grote oppervlakken of lastige hoeken, deze schuurvliesrol kan elke uitdaging aan.

Bovendien is de Schuurvliesrol gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar, waardoor hij een kosteneffectieve oplossing is voor langdurig gebruik.

Kies voor de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze Schuurvliesrol en bereik moeiteloos een glad en gepolijst resultaat. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat deze rol zal maken bij al je schuurwerkzaamheden.