RADIATOREN LATEN SPUITEN
VOOR EEN BETER RESULTAAT

Met de technologie van tegenwoordig kunnen we een geweldig resultaat behalen bij het spuiten van radiatoren. Als het gaat om een radiator met een plaatstructuur is het bijna onmogelijk om ook de ruimte tussen de platen te schilderen. Met de specifieke werkwijze van het spuiten wordt de verf ook tussen de platen op een professionele wijze aangebracht. Naast de radiatoren kunnen de specialisten van Spuiterij Geraerts natuurlijk ook de leidingen of buis van een nieuwe verflaag voorzien.

radiator spuiten

De basis van een goed resultaat is het perfecte schuren van de verwarmingsbuizen en de radiatoren

Wat hiervoor gezegd is over het betere resultaat wat verkregen wordt als u de radiatoren laat spuiten (of schilderen), zou zo maar weer teniet gedaan kunnen worden. Zonder het grondig schuren van de verwarmingsbuizen en de radiatoren krijgt u bij de oplevering weliswaar het idee dat alles professioneel opgeleverd is, maar u komt er dan wel veel te vroeg achter dat die professionaliteit toch wel tegenvalt. Maar al te snel zullen de eerste tekenen van het niet grondig opschuren van de verwarmingsbuizen helaas zichtbaar worden. De verf zal in eerste instantie gaan bladderen. Kort daarna kunt u zonder enige moeite de nieuwe verflaag van de buizen trekken en zult u moeten vaststellen, dat de verwarmingsbuizen aan het roesten zijn. Niet alleen de radiatoren, maar zeker ook verwarmingsbuizen moet men eerst vakkundig afschuren om een mooi eindresultaat te kunnen krijgen wat na lange tijd er nog steeds heel mooi uitziet.

Radiatoren laten spuiten in bestaande gebouwen

Indien het gaat om het laten spuiten van radiatoren in een bestaand gebouw, dan komen de professionals naar u toe om het spuiten ter plaatse te doen. Met de vele jaren ervaring van hun experts waarop men kan vertrouwen, wordt het hele proces op een heel milieuvriendelijke manier afgewerkt. Dat betekent ook, dat alle materialen die gebruikt zijn om vloeren en muren af te schermen vakkundig worden opgeruimd en afgevoerd. Eenmaal klaar met het werk ziet u als klant alleen het verbluffende resultaat van het nieuwe spuitwerk.

Radiatoren laten spuiten in de spuiterij

Indien dat wenselijk is, kan het spuiten van de radiatoren ook in een van hun spuiterijen in Noord-Brabant gedaan worden. Volledig en professioneel uitgerust kan uw spuitwerk daar gedaan worden. Het spuiten van een radiator in een kantoorruimte kan misschien technisch geen probleem zijn, maar de werkonderbreking is dat mogelijk wel. In een dergelijk geval worden de radiatoren gedemonteerd en in de spuiterij van een nieuwe verflaag voorzien. Vervolgens worden ze weer vakkundig gemonteerd. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan het minimaliseren van onderbrekingen op de werkvloer van de klant. In het geval van nieuwbouw of bij een complete renovatie is het ook een goede overweging om het spuiten van de radiatoren in de spuiterij te laten doen. Nieuwe radiatoren gaan vanaf de leverancier eerst naar de spuiterij en worden dan daarna op het werk gemonteerd. Het spuiten gaat op die manier vele malen sneller en dus ook tegen lagere kosten.

Milieuvriendelijk radiatoren laten spuiten voor een scherpe prijs

Iedereen die wel eens een offerte heeft ontvangen van Spuiterij Geraerts weet dat de prijzen die zij hanteren overtuigend zijn. Wat de kosten betreft kunt u als klant tevreden zijn. Het milieuvriendelijk laten verven van de radiatoren en de leidingen kost niet overmatig veel en daarna gaan ze weer jaren mee. De kwaliteit van de gebruikte verf garandeert een perfecte dekking die lang houdt. U kunt hieronder een offerte aanvragen.

Radiator spuiten voor het interieur

Radiatoren Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.