Over Spuiterij Geraerts

Bij Spuiterij Gerearts bent u aan het juiste adres voor het laten spuiten van uw interieur: van keukens, meubels binnen en buiten, radiatoren, deuren, houtwerk en kozijnen. Wilt u graag binnen een mum van tijd een goedkope make-over uw woning, winkel of kantoor? Wij kunnen elke gewenste look verzorgen. Een nieuw interieur kiezen was nog nooit zo makkelijk én voordelig.

 

Specialist in spuitwerk

Spuiterij Geraerts is specialist in spuitwerk voor bedrijven, ondernemers en particulieren. Van beursstands tot winkelinterieurs, van woonkamers tot keukens: wij leveren een prachtig resultaat. De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos. We kunnen ieder materiaal overspuiten: mdf, metalen, houtsoorten, glas en kunststof. Dit kan in elke gewenste kleur en afwerking. Ook bijzondere effecten zijn mogelijk zoals marmer-look, metallic, messing, parelmoer, handpainting of een spetter-effect. We draaien er onze hand niet voor om.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel: wij werken louter met hoogwaardige kwalitatieve producten en materialen. Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant, hier werken wij vanuit onze werkplaats in Someren al ruim 20 jaar voor uiteenlopende klanten. We spuiten niet alleen meubels maar ook buizen (verwarmingsbuizen, groeibuizen en ander ijzerwerk), dakcoating, radiatoren, deuren en kozijnen, houtwerk en interieurs. Wij kunnen indien gewenst uw complete interieur een opknapbeurt geven.

 

Het mooiste resultaat voor tevreden klanten

Ons motto? We streven voor al onze klanten naar het mooiste resultaat om hen uitermate tevreden te stemmen. Daarom werken wij snel en zorgvuldig, met hoogwaardige materialen en tegen scherpe prijzen. Uw meubels, keuken of interieur laten spuiten? Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u andere vragen heeft. Een offerte opvragen is bij Geraerts geheel vrijblijvend. Laat u verrassen door de lage prijzen van onze snelle en uitstekende spuittoepassingen, voor binnen en buiten.