Nitril Handschoen - Bestel Online bij Spuiterij Geraerts
-

Nitril Handschoen

-

Incl. BTW € 3,21Excl. BTW € 2,65

Beschikbaar
Aantal

Beschrijving

  • Nitril handschoen beschermt de hand
  • Geen bevuilde handen
  • Nitril is gemaakt van allergie veilig materiaal
  • Zeer comfortabel om te dragen

Eigenschappen Nitril handschoen

·  zeer goede mechanische weerstand
·  Materiaal: Nitril
·  kent een hoge beschermingsgraad tegen oplosmiddelen
· soepel en handig
· slijtvast
·  Lengte: 32 cm
·  Maat: 10
·  EN 388 en 374 – Categorie 3,

Aanbevolen Toepassingen:
Chemische industrie, verwarmingsbuizen schilderen

 

Onze Nitril Handschoenen bieden de perfecte bescherming voor diverse taken en bieden een combinatie van comfort en veiligheid. Deze hoogwaardige handschoenen zijn ideaal voor zowel professioneel gebruik als voor dagelijkse klussen in huis.

Gemaakt van hoogwaardig nitril materiaal, zijn deze handschoenen duurzaam en scheurbestendig. Ze bieden een uitstekende weerstand tegen chemicaliën, oliën en andere schadelijke stoffen, waardoor je handen beschermd blijven tijdens het werken.

De Nitril Handschoenen zijn ook uiterst comfortabel om te dragen. Het flexibele materiaal past zich aan je handen aan en zorgt voor een goede pasvorm en bewegingsvrijheid. Bovendien zijn ze poedervrij, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Of je nu bezig bent met schilderen, schoonmaken, tuinieren of andere klussen, onze Nitril Handschoenen zijn een betrouwbare keuze. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en zorgen voor een hygiënische werkomgeving.

Bescherm je handen met de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze Nitril Handschoenen. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de veiligheid die ze bieden bij al je klussen.