MESSING SPUITEN
DOOR SPUITERIJ GERAERTS

Voor messing spuiten en het spuiten van verschillende metaalsoorten bent u bij Spuiterij Geraerts aan het juiste adres! Wij zijn specialist in spuitwerk voor bedrijven, ondernemers en particulieren. We werken snel, zorgvuldig, met hoogwaardige materialen en dito afwerking.

messing spuiten
messing verf

Metaal coating voor het spuiten van messing

Wilt u een product, onderdeel, kunstwerk of meubelstuk voorzien van een laagje echt metaal? Met een speciale spuitbare metaal coating transformeren wij voor u elk soort materiaal. Voortaan ziet het eruit en voelt het als echt messing, en heeft het bovendien ook dezelfde eigenschappen. Wij spuiten op al uw producten een exclusief metaal, dat niet te vergelijken is met verf. Met onze vernieuwende messing spuittechnieken kiest u voor een prachtige, langdurige en unieke metamorfose.

4 redenen om messing te spuiten

Twijfelt u nog of u messing wilt spuiten? Wij hebben voor u een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  1. Binnen een handomdraai heeft u een luxe uitstraling voor uw product of interieur
  2. Het is geschikt voor vrijwel elke ondergrond
  3. Het is zeer vriendelijke geprijsd
  4. De messing lak is haast niet van echt te onderscheiden

Waarom wij met vloeibaar metaal spuiten

Normaal gesproken is het metalliseren van voorwerpen erg kostbaar of zelfs onmogelijk. Door met vloeibaar metaal te spuiten kunnen wij vrijwel alles van een metalen look & feel voorzien, inclusief een naadloze afwerking. Onze lak bestaat voor 95% uit metaal en is hierdoor na spuiten niet van echt te onderscheiden. Het product is zeer veelzijdig in gebruik en kunnen wij op uiteenlopende ondergronden, binnen en buiten, aanbrengen.

Alle metalen spuiten

We kunnen op iedere gewenste ondergrond een metaallak spuiten. Onze lak is niet alleen in messing te verkrijgen, u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor koper, aluminium, ijzer, zink, tin, brons, oud brons, roestvrijstaal, nikkel-zilver, goud, Gunsmoke, Reflex S01 en medisch 01 koper.

messing effect

Advies op maat

De specialisten van Spuiterij Geraerts spuiten voor u snel en eenvoudig voorwerpen met messing. Mocht u nog vragen hebben, advies op maat willen of graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen? U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0493-440 825.

Messing Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.