MDF SPUITEN? WIJ GEVEN UW
MDF MEUBELS EEN MAKE-OVER

Wilt u graag bestaande MDF meubels in een nieuw jasje steken, zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten? Bij onze professionele spuiterij bent u aan het juiste adres om uw meubels te laten spuiten. In no-time een duurzame, nieuwe look voor een lage prijs!

Vraag hier direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van MDF

MDF staat voor Medium Density Fibreboard en is een plaat van geperste houtvezels. Het materiaal staat bekend om de vele voordelen: het is niet alleen hard en sterk, het is ook gemakkelijk te bewerken. Om deze redenen wordt MDF vaak gebruikt in het interieur, voor meubels maar bijvoorbeeld ook plinten, deuren en wandpanelen.

spuiten van mdf

Een make-over voor uw meubels

Hoogglans meubels zijn vaak gemaakt van MDF. Dit materiaal is makkelijk te bewerken en is door de gelijkmatige structuur heel geschikt voor een hoogglans afwerking. Kasten, eettafels en dressoirs zijn veelal gemaakt van dit fineerhout. Ondanks dat MDF zeer sterk materiaal betreft, is een minpunt dat de laklaag vrij makkelijk kan beschadigen. Krassen en deukjes zijn in MDF snel zichtbaar.

Heeft u thuis meubels of andere elementen van MDF die door dergelijke beschadigingen een kleine make-over kunnen gebruiken? Wij helpen u hier graag bij! U kunt al uw MDF meubels en interieurelementen door ons laten spuiten. Voor een kleine prijs zijn uw meubels weer als nieuw.

MDF laten spuiten door professionals

MDF heeft als materiaal zoals genoemd vele voordelen. Het is alleen wel zaak dat het op de juiste manier afgewerkt wordt. In tegenstelling tot het verven of spuiten van andere houtsoorten kan MDF na het drogen van de verf kromtrekken. Ook neemt het materiaal gemakkelijk vocht op. Hierdoor kan de verflaag dus eenvoudig door het hout worden opgenomen. Om deze reden is het van belang dat professionele interieurspuiters het MDF verven of spuiten voor hun rekening nemen. Bij Spuiterij Geraerts weet u zeker dat uw meubels en interieur op de juiste manier en met de grootste zorgvuldigheid onder handen worden genomen.

Langere levensduur voor uw MDF

Door voor overspuiten te kiezen geeft u MDF in uw interieur ook een duurzaam nieuw jasje: de verf verlengt de levensduur. Met een assortiment van ruim 1000 kleuren en afwerkingen in mat, half-mat of glans kunt u uw MDF meubels in elke gewenste kleur een upgrade geven.

Prijsindicatie voor MDF spuiten

Bent u geïnteresseerd om MDF te laten spuiten, dan kunt u telefonisch of via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen aan de hand van uw wensen en gegevens graag een offerte voor u samen.

mdf gespoten

MDF Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.