KUNSTSTOF SPUITEN
BIJ SPUITERIJ GERAERTS

Wilt u graag bestaande kunststof in een nieuw jasje steken, zonder vast te zitten aan hoge kosten voor het volledig vervangen van de kunststof elementen? Bij onze professionele spuiterij bent u dan aan het juiste adres om uw kunststof in dunne lagen te laten spuiten. In no-time een duurzame, nieuwe look voor een lage prijs!

Wij begrijpen dat u zoekt naar een kosteneffectieve, maar kwalitatieve oplossing voor het updaten van uw kunststof. Daarom bieden we deze service aan, zodat u kunt genieten van een vernieuwde uitstraling zonder diepe in uw portemonnee te hoeven duiken. Laat ons de transformatie verzorgen en verbaas uzelf over hoe eenvoudig en voordelig het is om uw kunststof een tweede leven te geven.

Bij ons staat vakmanschap centraal. Ons team is erop getraind om met uiterste precisie en zorg te werk te gaan, zodat elke opdracht voldoet aan onze strenge kwaliteitsstandaarden. Of het nu gaat om kleine objecten of grote oppervlakken, wij behandelen elk project met de aandacht die het verdient.

blauwe-kunststof-kappen
Kunststof spuiten

Wanneer kunststof spuiten?

Kunststof heeft de eigenschap te veranderen onder invloed van het weer en uv-licht. Het blijft dus helaas niet altijd zo mooi als toen net nieuw was.

Wanneer wij uw kunststof onderdelen onder handen nemen, voorzien we van deze door u gewenste kleur en ziet het er in een mum van tijd spiksplinternieuw uit. Bovendien vormt ons spuitwerk ook een beschermende laag tegen uiteenlopende weersomstandigheden én uv-licht.

Langere levensduur voor uw kunststof

Door te kiezen voor het overspuiten van uw kunststof materialen, verleent u deze niet alleen een esthetisch aantrekkelijke upgrade, maar draagt u ook bij aan hun duurzaamheid en levensduurverlenging. De gebruikte verfsoorten en kunstof primer zijn speciaal ontwikkeld om kunststofoppervlakken te beschermen en te versterken, waardoor ze beter bestand zijn tegen slijtage, weersinvloeden en andere externe factoren die de levensduur kunnen verkorten.

Met een uitgebreid assortiment van meer dan 1000 kleuropties, variërend van diepe, verzadigde tinten tot subtiele pastels, en afwerkingen die variëren van mat tot hoogglans, kunt u de uitstraling van uw kunststof geheel naar uw eigen wensen en behoeften aanpassen. Of u nu streeft naar een moderne, strakke look of een meer traditionele uitstraling, onze verfoplossingen bieden de flexibiliteit om uw visie tot leven te brengen. Bovendien biedt de keuze voor een specifieke afwerking – mat, half-mat of glans blanke lak – u de mogelijkheid om de gewenste look en functionaliteit van het oppervlak te optimaliseren.

Door te investeren in het overspuiten van uw kunststof, kiest u dus niet alleen voor een esthetische verbetering, maar ook voor een praktische opwaardering die de duurzaamheid en levensduur van uw eigendommen aanzienlijk zal verhogen.

Advies op maat

Bent u in het bezit van kunststof of aluminium kozijnen, deuren, of zelfs keukenkastjes die wel een verfrissing kunnen gebruiken? Dan staan wij klaar om deze voor u vakkundig te spuiten.

Het kiezen voor spuiten is niet alleen qua looks aantrekkelijk, maar ook vanuit een financieel perspectief een slimme keuze. Om u een idee te geven: het laten spuiten van uw kunststof kozijnen resulteert in een kostenbesparing van ongeveer 70% vergeleken met de kosten voor volledige vervanging. Daarnaast bespaart u zichzelf de overlast van verbouwingswerkzaamheden, aangezien u niet te maken krijgt met rommel in huis. Dit maakt spuiten een efficiënte, kostenbesparende, en comfortabele oplossing voor het opknappen van uw kozijnen, deuren, en keukenkastjes.

Andere materialen laten spuiten

Wij spuiten naast kunststof nog verschillende soorten materialen en elementen. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig spuitwerk van onderstaande producten, bent u bij ons absoluut aan het goede adres:

Radiatoren
Keukens
Kozijnen
Kasten
Meubels
Tafels en stoelen
Deuren

kunststof spuiten

Prijsindicatie voor kunststof laten spuiten 

Bent u geïnteresseerd om kunststof elementen van uw huis te laten spuiten, dan kunt u telefonisch of via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen aan de hand van uw wensen en gegevens graag een offerte voor u samen.

Uw kunststof kozijnen als nieuw

De specialisten van Spuiterij Geraerts spuiten voor u snel en eenvoudig kunststof of andere onderdelen van uw huis. Mocht u nog vragen hebben, advies op maat willen of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0493-440 825.

Kunststof kappen airco unit spuiten

Kunststof kappen van airco units kunnen na verloop van tijd verkleuren door blootstelling aan zonlicht, chemicaliën en andere omgevingsfactoren. Deze verkleuring kan de esthetische uitstraling van de airco unit aantasten. Gelukkig is er een oplossing: de kunststof kappen kunnen opnieuw worden gespoten om hun oorspronkelijke kleur en uitstraling te herstellen.

Als uw kunststof kappen van de airco unit verkleurd zijn, kunt u overwegen om ze opnieuw te laten spuiten. Dit proces kan door Spuiterij Geraerts worden uitgevoerd. Het resultaat zal een frisse en vernieuwde uitstraling van uw airco unit zijn.

kunststof kap airco unit spuiten

Over Spuiterij Geraerts uit Someren

Bent u geïnteresseerd om kunststof elementen van uw huis te laten spuiten, dan kunt u telefonisch of via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen aan de hand van uw wensen en gegevens graag een offerte voor u samen.

Kunststof Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.