Kunststof Spuiten bij Spuiterij Geraerts

Wilt u graag bestaande kunststof in een nieuw jasje steken, zonder vast te zitten aan hoge kosten voor het volledig vervangen van de kunststof elementen? Bij onze professionele spuiterij bent u dan aan het juiste adres om uw kunststof in dunne lagen te laten spuiten. In no-time een duurzame, nieuwe look voor een lage prijs!

kunststof spuiten

Vraag hier direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wanneer kunststof spuiten?

Kunststof heeft de eigenschap te veranderen onder invloed van het weer en uv-licht. Het blijft dus helaas niet altijd zo mooi als toen net nieuw was. Wanneer wij uw kunststof onderdelen onder handen nemen, voorzien we van deze door u gewenste kleur en ziet het er in een mum van tijd spiksplinternieuw uit. Bovendien vormt ons spuitwerk ook een beschermende laag tegen uiteenlopende weersomstandigheden én uv-licht.

Langere levensduur voor uw kunststof

Door voor overspuiten te kiezen geeft u uw kunststof ook een duurzaam nieuw jasje: de verf verlengt de levensduur. Met een assortiment van ruim 1000 kleuren en afwerkingen in mat, half-mat of glans kunt u de renovatie volledig naar uw hand zetten.

Uw kunststof kozijnen als nieuw

Heeft u kunststof of aluminium kozijnen, deuren of keukenkastjes die toe zijn aan een opfrisbeurt? Wij komen dit, en alles er tussenin, graag voor u spuiten. Het laten spuiten is ook vanuit financieel oogpunt het overwegen meer dan waard. Om een voorbeeld te geven: wanneer u uw kunststof kozijnen laat spuiten bent u zo’n 70% goedkoper uit dan bij het volledig vervangen van de kozijnen. Bovendien zit u ook niet in de rommel thuis door de verbouwingswerkzaamheden.

Andere materialen spuiten

Wij spuiten naast kunststof nog verschillende soorten materialen en elementen. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig spuitwerk van onderstaande producten, bent u bij ons absoluut aan het goede adres:

Radiatoren
Keukens
Kozijnen
Kasten
Meubels
Tafels en stoelen
Deuren

Kunststof spuiten Prijsindicatie voor kunststof spuiten 

Bent u geïnteresseerd om kunststof elementen van uw huis te laten spuiten, dan kunt u telefonisch of via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen aan de hand van uw wensen en gegevens graag een offerte voor u samen.

Advies op maat

De specialisten van Spuiterij Geraerts spuiten voor u snel en eenvoudig kunststof of andere onderdelen van uw huis. Mocht u nog vragen hebben, advies op maat willen of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0493-440 825.

Over Spuiterij Geraerts

Spuiterij Geraerts is gevestigd in het mooie Someren. Vanuit onze werkplaats in Someren werken wij al meer dan 20 jaar voor uiteenlopende klanten en kwaliteit staat bij onze spuiterij hoog in het vaandel. We spuiten onder meer keukens, radiatoren, deuren, kozijnen, houtwerk, interieurs, buizen (verwarmingsbuizen, groeibuizen en ander ijzerwerk) en dakcoating. Wij kunnen desgewenst dus uw gehele woning een flinke opknapbeurt geven.

Ons motto is simpel: het mooiste resultaat zorgt voor supertevreden klanten. Daarom werken wij snel en zorgvuldig, met hoogwaardige materialen en tegen scherpe prijzen.

Kunststof laten spuiten? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Een offerte is geheel vrijblijvend. Laat u verrassen door de lage prijzen.

Offerte aanvragen

Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.