Door onze keukenspuiterij uw keuken in no-time als nieuw

Wilt u graag op een voordelige wijze uw keuken in een nieuw jasje steken? Uw huidige keuken laten spuiten door onze keukenspuiterij is dan een eenvoudige én aantrekkelijke oplossing! 

 

Een budgetvriendelijke make-over voor uw huidige keuken

Wellicht bent u uitgekeken op uw bestaande keuken of zijn er in de loop der tijd beschadigingen opgetreden, wanneer de folie bijvoorbeeld los heeft gelaten. Dan kunt u besluiten om een nieuwe keuken aan te schaffen maar dat is behoorlijk prijzig. U kunt uw keuken ook een complete make-over geven door deze te laten spuiten door onze keukenspuiterij. Binnen een handomdraai is uw keuken weer als nieuw!

 

Hoe gaat een keuken spuiten in zijn werk?

Een keuken spuiten is voor u misschien onbekend terrein. Graag leggen we uit hoe wij bij Spuiterij Geraerts te werk gaan!

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen
U kunt op eenvoudige wijze op deze pagina een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw keuken. Vervolgens stellen wij aan de hand van uw wensen en gegevens een offerte op maat samen. 

 

Professioneel advies bij de keuzes en uitvoering
Voor het gehele proces kunt u uit uiteenlopende opties kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de kastdeuren laten spuiten of natuurlijk de gehele keuken. Bij onze keukenspuiterij heeft u hierbij bovendien keuze uit werkelijk alle kleuren die u zich voor kunt stellen. Ook zijn er qua afwerking verschillende mogelijkheden; van mat, half-mat tot zijdeglans. Tijdens dit keuzeproces denken wij graag met u mee over de juiste kleur, aanpak en afwerking. 

 

Schilderwerk vaste delen en demontage losse delen

Wanneer u er helemaal uit bent hoe uw keuken eruit moet komen te zien, kunnen we van start! Eerst plannen we een afspraak in voor het schilderwerk alle delen, zoals de binnenkant van kasten. Eenmaal gedemonteerd kunt u de delen naar ons toesturen of langsbrengen. 

 

Het spuiten van de losse keukendelen

De losse delen, zoals de keukendeurtjes, worden in onze keukenspuiterij professioneel gespoten. Eerst reinigen en ontvetten wij de onderdelen zorgvuldig, om ze vervolgens licht te schuren en waar nodig folie(resten) te verwijderen. We spuiten de keukendelen allereerst met een vul- en/of hechtprimer, daarna volgt de gewenste kleur. Tot slot verzorgen we de gewenste afwerking en retourneren wij de onderdelen na onze kwaliteitscontrole.