Keukenkastjes spuiten: de voordelige oplossing voor een nieuwe keuken

Bent u toe aan een make-over van uw huidige keuken? Of wilt u deze graag op een simpele manier in een nieuw jasje steken? Kies er dan voor om uw keukenkastjes te laten spuiten!

 

Zonder de prijs te hoeven betalen voor een compleet nieuwe keuken creëert u op deze manier een geweldige upgrade van uw woning. Herstel zo eventuele beschadigingen aan uw keukenkastjes, kies voor de huidige kleur of ga juist met een andere kleur en stijl voor een totaal nieuwe look.

 

De voordelen van het overspuiten van uw keuken:

  1. Het kan op diverse materialen, van kunststof, eiken, folie tot gelakt
  2. U bent 80% goedkoper uit dan bij de aanschaf van een nieuwe keuken
  3. Mogelijk in elke gewenste kleur, met keuze uit meer dan 1000 kleuren
  4. Keuze uit drie soorten afwerking: mat, half-mat of zijdeglans
  5. Een mooi resultaat binnen enkele dagen, zonder rotzooi in huis

 

Wilt u meer weten over het spuiten van keukens en onze werkwijze? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Keuken overspuiten of nieuwe keuken aanschaffen?

Als u graag uw keuken wilt vernieuwen dan kunt u kiezen voor het laten spuiten van uw keuken of een compleet nieuwe keuken kopen. Het voordeel van het spuiten is dat het vele malen goedkoper is én u niet zoveel tijd hoeft te investeren in het uitzoeken van de keuken en alle toebehoren. De enige keuze die u hoeft te maken is die van de juiste kleur. De rest doen wij en voor u het weet heeft u een splinternieuwe, frisse keuken. Met een compleet nieuwe afwerking, die slijtvast, duurzaam en krasbestendig is. Wij realiseren dit binnen enkele dagen, zonder dat u in de rommel hoeft te zitten voor een verbouwing. 

 

Keukenkastjes renovatie bij afbladderende folie

Over het algemeen zijn veel keukenkastjes afgewerkt met een speciaal keukenfolie dat over MDF-kastdeurtjes is gelijmd. Het nadeel van deze folie is dat het na verloop van tijd kan bubbelen, afbladderen of scheuren. Deze beschadiging van keukenfolie is helaas nauwelijks te voorkomen. Vaak ontstaat deze schade vanwege de hoge temperaturen rond het fornuis en de vaatwasser. Nieuw folie is een tijdelijke oplossing van het probleem: op den duur zullen er opnieuw beschadigingen ontstaan. Een tijdrovende oplossing bovendien, want het folie netjes vervangen is een lastige klus. 

 

Een sneller alternatief is uw keukenkastjes te laten spuiten: dit blijft niet alleen veel langer mooi, het scheelt ook aanzienlijk veel werk. Wij spuiten uw keuken met een erg mooie, krasbestendige laag die lang meegaat, waardoor u nog jaren plezier heeft van een prachtige, strakke keuken.

 

Onze werkwijze bij het spuiten van keukenkastjes

Bent u nieuwsgierig naar hoe het spuiten van keukens werkt? We nemen hierbij graag de stappen met u door:

  1. Via deze pagina kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw keuken. Wij stellen vervolgens aan de hand van uw wensen en gegevens een aantrekkelijke prijs samen.
  2. Voor de aanpak, kleurkeuze en afwerking kunnen wij u adviseren. Zo kunt u ervoor kiezen de volledige keuken te laten spuiten of wellicht alleen de kastdeuren. Met de keuze uit meer dan 1000 kleuren en verschillende afwerkingen, denken we graag met u mee over de beste aanpak voor uw keuken. Wij sturen u bovendien kleurstalen toe mocht u dat willen
  3. U stuurt de gewenste deurtjes naar ons toe, of levert deze bij ons op locatie af.
  4. We spuiten de keukendeurtjes en andere losse delen professioneel. Na grondig reinigen, ontvetten en licht schuren, verwijderen we, indien nodig, de folie(resten). Vervolgens spuiten we de onderdelen eerst met een vul- en/of hechtprimer, daarna met de gewenste kleur. Na de afwerking en kwaliteitscontrole pakken we alles weer zorgvuldig in en kunt u bij ons uw nieuwe keukenkastjes afhalen.