Keukendeurtjes spuiten of uw volledige keuken overspuiten?

Heeft u uw zinnen gezet op een nieuwe keuken? Dat kan een ingrijpende, tijdrovende en dure aangelegenheid zijn. Dit kan een stuk eenvoudiger: u kunt ook uw keukendeurtjes spuiten of zelfs uw volledige huidige keuken overspuiten

 

Wij spuiten bij Spuiterij Geraerts uw keuken in elke gewenste kleur, waardoor u in een mum van tijd het gevoel krijgt van een compleet nieuwe keuken. Een prachtige upgrade van uw huis, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen!

 

5 redenen waarom te kiezen voor het overspuiten van uw keuken

 

- Overspuiten kan op verschillende ondergronden: eiken, folie, kunststof, gelakt

- De prijs is zo’n 80% lager dan wanneer u een nieuwe keuken aanschaft

- Het spuiten kan in elke gewenste kleur, waarbij u kunt kiezen uit ruim 1000 kleuren

- Qua afwerking zijn er ook verschillende opties om uit te kiezen: zijdeglans, mat of half-mat 

- Binnen enkele dagen een mooi resultaat, zonder dat uw hele huis op zijn kop staat

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over het spuiten van keukens? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Keuken spuiten voordeliger dan een nieuwe keuken aanschaffen

Een reden om uw keuken te laten spuiten kan zijn dat u op uw huidige keuken bent uitgekeken. Wanneer u graag een meer budgetvriendelijke optie kiest dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is bovendien niet alleen vele malen goedkoper, het scheelt u ook veel tijd en energie in het uitzoeken van een andere keuken en alle toebehoren. Het enige wat u hoeft te doen? Het kiezen van de juiste kleur uit de meer dan 1000 beschikbare kleuren in het assortiment, dan is uw keuken straks weer als nieuw. 

 

Het kan overigens ook de ideale oplossing zijn, wanneer u graag enkele beschadigingen aan uw keukenkastjes wilt herstellen. Door de keukendeurtjes te laten spuiten heeft u straks weer een nieuwe, frisse keuken. Met een compleet nieuwe afwerking, die zowel duurzaam, krasbestendig als slijtvast is.

 

Keukendeurtjes spuiten voor een nieuwe look

Bent u tevreden met de indeling en apparatuur van uw keuken, maar wilt u toch een mooie en makkelijke make-over? Laat dan uw keukendeurtjes voor een totaal nieuwe look in een andere kleur en stijl spuiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte, minimalistische keuken of juist voor een kleurrijke, warme uitstraling. Met meer dan 1000 kleuren en de verschillende afwerkingen waar u uit kunt kiezen, is uw keuken straks zo uit een showroom weggelopen.

 

Stappenplan van het keuken spuiten 

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hier hoe wij te werk gaan bij het spuiten van keukens.

 

  1. U vraagt een vrijblijvende offerte aan.
  2. Wij adviseren u in kleurkeuze, afwerking en aanpak.
  3. Zodra u uw keuzes heeft gemaakt, plannen we een afspraak in om de keuken te spuiten.
  4. U brengt alle delen bij ons langs, of u kunt ze per post of koerier naar ons versturen.
  5. We spuiten de keuken(deurtjes) na een grondige voorbehandeling, inclusief reinigen en ontvetten.
  6. Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole krijgt u de keukendelen als nieuw terug.

 

Uw keuken weer als nieuw

Heeft u wel oren naar het overspuiten van uw keuken? Vele mensen gingen u voor en zijn zeer tevreden met de upgrade van hun keuken. Bent u nieuwsgierig naar deze erg mooi geworden keukens? Dan kunt u bij ons foto’s van verschillende projecten opvragen. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of aanvullende informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.