KEUKEN LATEN SPUITEN?
DE SLIMME OPLOSSING VOOR EEN KEUKENRENOVATIE

Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken? Wilt u beschadigingen mooi herstellen? Of wilt u uw woning aantrekkelijker maken voor de verkoop?

Laat uw keuken dan spuiten! Daarmee geeft u uw bestaande keuken eenvoudig een complete make-over. Lelijke plekken worden hersteld en uw keuken ziet er weer uit als nieuw. Dit kan in de huidige kleur en stijl, of juist iets heel anders voor een frisse nieuwe look. De voordelen op een rijtje:
– In elke gewenste kleur (dus keuze uit 1000+ kleuren)
– Afwerking in mat, half-mat of zijdeglans
– Mogelijk op verschillende materialen zoals: eiken, folie, kunststof, gelakt
– Tot 80% goedkoper dan een nieuwe keuken
– Binnen enkele dagen klaar zonder rotzooi in huis.

Lees hieronder meer over keukens spuiten en onze werkwijze. Of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Keuken grijs laten spuiten
Keuken zwart gespoten

Keuken laten overspuiten of nieuwe keuken?

U twijfelt misschien tussen het laten spuiten van uw keuken of de aanschaf van een nieuwe keuken. Wij zetten graag een aantal voor- en nadelen van beide keuzes op een rijtje.Met een nieuwe keuken heeft u volledige keuzevrijheid. U kunt kiezen voor andere afmetingen of een andere indeling en u vervangt in één keer alle elementen: de kasten, het werkblad en de apparatuur. Op die manier kunt u de ruimte anders indelen of een andere stijl geven, en heeft u de modernste keukenapparatuur in huis.Het grote nadeel is dat een nieuwe keuken veel tijd en geld kost. Het uitzoekwerk kost vaak uren tijd en voor een nieuwe keuken betaalt u duizenden euro’s.

Uw bestaande keuken laten spuiten is juist snel en voordelig. De keuken ziet er weer strak en modern uit, in dezelfde kleuren als origineel of juist iets heel anders. U behoudt de indeling en apparatuur maar heeft wel een compleet nieuwe afwerking. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig. U bent geen uren kwijt aan allerlei keuzes, u hoeft immers alleen de kleur te bepalen. De rest regelen wij. U heeft bovendien geen grote verbouwing in huis. Binnen enkele dagen heeft u een keuken die eruit ziet als nieuw.

Keukenrenovatie: laten spuiten of folie vervangen?

Veel keukens zijn afgewerkt met een speciaal keukenfolie: een gekleurd, beschermend folie wat over MDF kastdeurtjes wordt gelijmd. Na verloop van tijd kan deze folie gaan loslaten, bubbelen of scheuren. Deze schade ontstaat meestal na zo’n 5-6 jaar. Beruchte plekken zijn rond de vaatwasser en het fornuis, vanwege de hoge temperaturen. Lelijke plekken van keukenfolie zijn nauwelijks te voorkomen.
Met nieuw folie lost u het probleem tijdelijk op, maar uiteindelijk zullen er opnieuw beschadigingen ontstaan. Zonde, want het folie vervangen kost veel tijd en is een behoorlijke precisieklus. U moet het oude folie netjes verwijderen en het nieuwe folie exact op maat snijden.

Een gespoten keuken is voor u aanzienlijk minder werk én blijft veel langer mooi. Wij spuiten uw keuken met een sterke, krasbestendige laag met een lange levensduur. Zo kunt u nog jaren genieten van een mooie, strak afgewerkte keuken.

Zelf de keuken verven?

Het is natuurlijk mogelijk uw keuken zelf te verven. Dat is de voordeligste oplossing, maar wel erg tijdrovend. U moet alles zelf demonteren, reinigen, opschuren, verven, laten drogen en weer monteren. Spuitwerk heeft dan ook meerdere voordelen:
– Bij spuiten wordt de lak streeploos, egaal en stofvrij aangebracht.
– De lak is sterker en krasbestendiger dan wat u in de bouwmarkt koopt.
– U heeft binnen een paar dagen een keuken die eruit ziet als nieuw
– Uw keuken wordt gespoten met de beste, professionele materialen
– U krijgt advies over de kleur en afwerking
– Een strenge kwaliteitscontrole en garantie op het spuitwerk

Kies voor het gemak en de kwaliteit van spuitwerk en geef uw keuken zonder gedoe een make-over.

Keuken spuiten, hoe werkt dat?

We vertellen u graag iets over onze werkwijze bij het spuiten van keukens.

  1. U vraagt een vrijblijvende offerte aan via deze pagina vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor het spuiten van uw keuken. Aan de hand van uw gegevens en wensen maken wij een scherpe prijs.
  2. We adviseren u bij de aanpak, kleurkeuze en afwerking U kunt de volledige keuken laten spuiten, maar ook alleen de kastdeuren. Hierbij heeft u keuze uit 1000+ kleuren en verschillende afwerkingen. We denken graag met u mee over de beste aanpak en juiste kleur voor uw keuken. Ook kunnen we u kleurstalen toesturen.
  3. Afspraak voor schilderwerk en demontage Alle knopen doorgehakt? Dan maken we een afspraak voor het schilderwerk van de vaste delen (zoals de binnenkant van kasten) en de demontage van de losse delen.
  4. Het spuiten van de losse delen De keukendeurtjes en andere losse delen worden professioneel gespoten. Ze worden goed gereinigd en ontvet en licht geschuurd. Indien nodig verwijderen we folie(resten). We spuiten de onderdelen eerst met een vul- en/of hechtprimer, daarna met de gewenste kleur. Na de afwerking en kwaliteitscontrole wordt alles weer zorgvuldig ingepakt.

 

gespoten paarse keuken

Over Spuiterij Geraerts

Spuiterij Geraerts is gevestigd in het mooie Noord-Brabant. Vanuit onze werkplaats in Someren werken wij al meer dan 20 jaar als spuiterij voor allerlei klanten. We spuiten onder meer buizen (verwarmingsbuizen, groeibuizen en ander ijzerwerk), dakcoating, radiatoren, deuren en kozijnen, houtwerk en interieurs. Wij kunnen desgewenst dus uw gehele keukenruimte of woonkamer een opknapbeurt geven.

Ons motto is simpel: het mooiste resultaat zorgt voor supertevreden klanten. Daarom werken wij snel en zorgvuldig, met hoogwaardige materialen en tegen scherpe prijzen.

Uw keuken laten spuiten? Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op. Een offerte is geheel vrijblijvend. Laat u verrassen door de lage prijzen van een keuken spuiten.

Keuken Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.