Interieurspuiterij

01

Interieur make over!

Bent u uitgekeken op de inrichting van uw woning, winkel of kantoor? En zoekt u een voordelige manier om het interieur een make-over te geven? Wij spuiten uw meubels, binnendeuren, radiatoren en houtwerk in elke gewenste look. Een nieuw interieur kiezen was nog nooit zo makkelijk én voordelig.

02

Specialist in spuitwerk

Spuiterij Geraerts is specialist in spuitwerk voor bedrijven, ondernemers en particulieren. Van beursstands tot winkelinterieurs en van woonkamers tot keukens: wij leveren een prachtig resultaat. De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos. We kunnen ieder materiaal overspuiten: mdf, metalen, houtsoorten, glas en kunststof. Dit kan in elke gewenste kleur en afwerking. Ook bijzondere effecten zijn mogelijk zoals marmer-look, metallic, messing, parelmoer, handpainting of een spetter-effect. Alles kan!

03

Waarom je interieur laten spuiten?

Je interieur laten spuiten is de ideale oplossing voor een interieur make-over. Het is sneller en goedkoper dan nieuwe meubels uitzoeken én je hebt onbeperkte keuze in kleur en stijl. Komt u er zelf niet meer uit? Als interieurspuiterij helpen we u graag om de perfecte inrichting samen te stellen. Een knalkleur of juist subtiel en stijlvol, wij zorgen dat uw interieur hoe dan ook een eyecatcher wordt. Tot onze klanten behoren onder meer binnenhuisarchitecten, bouwbedrijven, meubelmakers, keukenproducenten en projectinrichters. We hebben ruime ervaring in vele sectoren. Die ervaring zetten we graag in voor uw klus.

04

Uw complete interieur weer als nieuw

Interieurspuiterij Geraerts geeft uw complete interieur een frisse nieuwe look. We spuiten meubels, keukensbinnendeuren en kozijnenradiatoren, houtwerk – alles om uw woonkamer of andere ruimte op te frissen en te moderniseren. We gebruiken professionele spuitapparatuur. Dit garandeert een strak, streeploos resultaat van hoge kwaliteit. De verf die we gebruiken is eveneens van professionele kwaliteit. Het eindresultaat is niet alleen mooi, maar ook nog duurzaam en slijtvast. Bent u toe aan een nieuw interieur? Wij adviseren u graag over alle opties in kleur en afwerking. Bij houtwerk heeft u niet alleen keuze uit alle kleuren en afwerking in zijdeglans of hoogglans, maar ook uit vele beitsen en patine.