Interieurspuiterij

01

Specialist in spuitwerk

Spuiterij Geraerts is specialist in spuitwerk voor bedrijven, ondernemers en particulieren. We kunnen vrijwel ieder materiaal overspuiten: onder andere mdf, glas, kunststof, metaal en hout. Dat kan in elke gewenste kleur en afwerking, inclusief bijzondere effecten zoals marmer-look, metallic, messing, parelmoer, handpainting of een spetter-effect.

 

Wil je een unieke keuken? Een gedurfde wand in je winkeletalage? Een bijzonder effect op de binnendeur of radiator? Wij maken het mogelijk. Tot onze klanten behoren onder meer binnenhuisarchitecten, bouwbedrijven, meubelmakers, keukenproducenten en projectinrichters. We hebben dus ruime ervaring in uiteenlopende sectoren.

02

Zakelijk interieur laten spuiten

Ook voor (grote) zakelijke spuitopdrachten kun je bij ons terecht. Beursstands, showroom-interieurs, op maat ontworpen interieurs of meubels, de inrichting voor een winkel of horecazaak: we draaien onze hand er niet voor om. Hoe groot of klein een opdracht ook is, ons werk kenmerkt zich altijd door de hoge kwaliteit en onze snelle, zorgvuldige werkwijze. We zorgen altijd voor uitmuntend resultaat.

03

Interieur make-over!

Ben je uitgekeken op het interieur van je woning, winkel of kantoor? Dan sta je voor een lastig dilemma: zelf opknappen en schilderen kost uren van je tijd, en uitbesteden is duur en levert veel gedoe op. Vaak is het gevolg dat je het maar accepteert, en soms nog jarenlang aankijkt tegen een interieur waar je eigenlijk niet blij mee bent.

Spuiterij Geraerts heeft de oplossing. Wij geven je interieur een betaalbare make-over: zonder rotzooi, zonder hoge kosten en zonder dagenlang gedoe. We spuiten je meubels, binnendeuren, radiatoren en houtwerk in elke gewenste look. Van cremewit naar gewaagd groen? Of van kleurrijk naar modern en minimalistisch? We draaien onze hand er niet voor om. Een nieuw interieur kiezen was nog nooit zo makkelijk én voordelig.

04

Waarom het interieur laten spuiten?

Je interieur laten spuiten is ideaal als je je interieur wil veranderen op een stijlvolle, duurzame manier. Het is voordeliger dan nieuwe meubels aanschaffen en sneller en goedkoper dan traditioneel schilderwerk.

Bij Spuiterij Geraerts werken we al jaren duurzaam en milieubewust. Je interieur spuiten is dus, behalve snel en voordelig, ook nog een groene keuze. En uiteraard is bestaande meubels een tweede leven geven, beter voor het milieu dan nieuwe producten aanschaffen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Wat we ook graag doen is onze klanten adviseren. Weet je nog niet precies wat voor interieurstijl je zou willen? Als specialist kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden en doen we suggesties voor de perfecte inrichting. Als interieurspuiterij weten we immers als geen ander wat er allemaal kan en hoe het eindresultaat zal uitpakken.

Je kunt dus contact met ons opnemen als je een helder plan hebt, maar ook als je nog geen idee hebt wat je precies wil.

05

Het complete interieur weer als nieuw

Ga je voor een frisse knalkleur of juist een subtiele aardetint? Wat je wensen ook zijn, Spuiterij Geraerts geeft je interieur een complete make-over. Zo maken we van elk interieur een heuse eye-catcher.

Bij het spuiten werken we altijd met professionele spuitapparatuur en verf van de hoogste kwaliteit. Hierdoor krijg je een zeer gelijkmatige, slijtvaste verflaag waar je jarenlang plezier van hebt.

Spuiten heeft belangrijke voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk. Zeker bij grotere oppervlaktes gaat het veel sneller. Daarnaast is het resultaat door een professionele spuiter altijd streeploos en strak, zonder druppels of zichtbare verfstroken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze interieurspuiterij? Neem gerust contact met ons op.