Ons uw interieur laten spuiten levert verbluffende resultaten op

Kent u die situatie, dat er eigenlijk iets aan het interieur gedaan zou moeten worden, maar u hebt geen idee wat dat dan zou moeten zijn. Neemt u dan eens contact op met Spuiterij Geraerts in Noord-Brabant. Hun experts hebben vele jaren ervaring in het spuiten van interieurs. Niet alleen de wanden kunnen met spuiten een andere kleur of een andere structuur krijgen. De meubels, de kozijnen, de deuren en het plaatmateriaal kunnen zo in een volledig nieuw jasje gestoken worden.

Overspuiten op een milieuvriendelijke manier, beter kan haast niet

Een gladde wand kan ineens heel levendig worden door er een mooie structuur op aan te brengen. Daglicht en kunstlicht spelen met de structuur en brengen die tot leven. Onze adviseurs hebben veel idee├źn die in de praktijk hun waarde hebben aangetoond. Uiteraard bespreken zij graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw situatie. Met het gamma aan verven dat hen ter beschikking staat, is een mooi resultaat bij voorbaat gegarandeerd. Tel daarbij dat het proces en de materialen geheel milieuvriendelijk zijn en u hebt een ideale oplossing voor uw vernieuwde kantoor bijvoorbeeld.

Als overspuiten niet kan, dan is laten schilderen vaak de oplossing

Bij alle werkzaamheden moet de praktische haalbaarheid natuurlijk in de gaten gehouden worden. Lang voordat de techniek van het spuiten beschikbaar kwam, deed men niet anders dan schilderen. Ook deze techniek levert door de ervaring van de medewerkers schitterende resultaten op. De stand die al een aantal malen gebruikt is op beurzen kan wellicht een nieuwe laag verf gebruiken. Is er een nieuwe marketing campagne waar de stand aan aangepast moet worden? Spuiterij Geraerts is er klaar voor om u te helpen.

Een object laten verven is absoluut geen ouderwetse methode

Als u bijvoorbeeld uw winkelinterieur eens zou willen opknappen, dan is het idee om de boel eens te laten verven echt wel een overweging waard. Spuiten en verven zijn geheel verschillende technieken. Dat is vrijwel altijd in de resultaten terug te vinden. Met de kwaliteit van de verven van vandaag de dag wordt een winkelinterieur weer heel erg mooi. De metalen voorwerpen, zoals de rekken, maar ook de kozijnen bijvoorbeeld, gaan er weer helemaal perfect uitzien. Laat eens een offerte maken en verbaas u over de lage prijzen. De prijs van een gerenoveerde winkel zal u verrassen.