Fleece Verfhandschoen - Spuiterij Geraerts
-

Fleece Verfhandschoen

-

Incl. BTW € 4,22Excl. BTW € 3,49

Beschikbaar
Aantal

Beschrijving

  • Handschoen neemt veel verf op
  • Makkelijk hele buis rond
  • Verdeling van verf gaat ideaal

Hoge kwaliteit fleece verfhandschoen

Houd uw handen schoon en beschermd terwijl u met verf werkt met deze verfhandschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en houden uw handen veilig tegen verf en andere chemicaliën. Ze zijn comfortabel om te dragen, zodat u probleemloos kunt werken. Of u nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, deze handschoenen zijn een must-have voor uw volgende schilderproject.

Geschikt voor toepassing op verwarmingsbuizen, aanbrengen van de verf liefst op handwarme VERWARMINGSBUIZEN, gebruik de fleece verfhandschoen in combinatie met de NITRIL VERFHANDSCHOEN.

Onze Fleece Verfhandschoen is een onmisbaar hulpmiddel voor al je verfklussen. Deze handschoen combineert functionaliteit, comfort en bescherming voor een moeiteloze schilderervaring.

De Fleece Verfhandschoen is gemaakt van zacht en duurzaam fleece materiaal, waardoor hij comfortabel aanvoelt op je handen tijdens het schilderen. Het speciale ontwerp zorgt voor een uitstekende grip en controle over je verfkwast of roller, waardoor je nauwkeurige en gelijkmatige streken kunt maken.

Bovendien biedt deze handschoen een uitstekende bescherming voor je handen tegen verfspatten en vlekken. Je kunt vol vertrouwen werken, wetende dat je handen schoon en beschermd blijven.

De Fleece Verfhandschoen is gemakkelijk te reinigen en kan herhaaldelijk worden gebruikt voor al je schilderprojecten. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze handschoen zal je helpen om snel en efficiënt een prachtige afwerking te bereiken.

Kies voor comfort, controle en bescherming met onze Fleece Verfhandschoen. Bestel vandaag nog en maak je schilderklussen een stuk aangenamer!