Dakcoating

Witte dakcoating Dakcoating: een koel dak zonder hoge kosten

Een plat dak van je huis heeft geen onbeperkte levensduur. Het krijgt veel te verduren van het weer. Storm, regen, ijs en felle zon zorgen voor verkleuring en verzwakking. Uiteindelijk maakt dit het dak kwetsbaar. Je krijgt lekkages en overmatige groei van mos of algen. Dit komt de uitstraling van je dak niet ten goede. Witte dakcoating is de oplossing.

Dakcoating is de ideale oplossing om je dak te vernieuwen

Door het dak te coaten geef je het een extra beschermingslaag. Deze laag maakt het dak optimaal bestand tegen weersinvloeden en de groei van mossen of algen. Het zorgt voor een langdurige bescherming en verlengt de levensduur van je dak aanzienlijk.

De coating geeft je dak ook een prachtige witte look.

De voordelen van dakcoating op een rijtje:

  • Verlengt de levensduur van het dak
  • Beschermt het dak tegen weersinvloeden, vuil, en groei van mossen of algen
  • Witte dakcoating voor bitumen daken werkt temperatuur verlagend
  • Is 50-70% voordeliger dan nieuwe dakbedekking

Je dak coaten: hoe werkt dat?

Voordat het dak kan worden gecoat moet het grondig worden gereinigd. Al het vuil moet eraf, zodat de coating zich goed kan hechten. Hiervoor kun je het beste een hogedrukreiniger gebruiken.

Na de reiniging breng je de coating aan. Dit kan met een roller of verfspuit. Dit geeft een strakke, egale laag over het gehele dak. Dakcoating verven of spuiten gaat snel en efficiënt. Dat scheelt in de kosten. Indien gewenst zou je nog een 2e laag dakcoating kunnen aanbrengen. Dit is echter niet noodzakelijk.

Kan je zelf je dak coaten?

Het is zeer eenvoudig om je dak zelf te reinigen en coaten:

  • Vooraf ondergrond schoonspuiten en stofvrij maken
  • Na schoonspuiten dak laten uitdrogen vóór applicatie!
  • Aanbrengen op droge ondergrond
  • Geen primer gebruiken voor hechting

Wat kost dakcoating?

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs van onze coating. Wij rekenen scherpe prijzen voor onze dak coating welke je kunt vinden in onze webshop.

Een verpakking witte dakcoating is te gebruiken voor een oppervlakte van ongeveer 9-10 m2. Je kunt de dakcoating eenvoudig bestellen in onze webshop.