BRONS SPUITEN MET METAALCOATING

Brons is een geliefd materiaal. Warm en stijlvol, met een luxe en elegante uitstraling. Niet voor niets wordt brons veel gebruikt in de kunst en in interieurdesign, want behalve de chique uitstraling laat brons zich ook goed bewerken.

Echt brons heeft echter ook twee nadelen: het is relatief zwaar, en beelden of andere voorwerpen van massief brons zijn duur. Daarom hebben wij een bronzen metaalcoating die deze nadelen niet heeft.

Onze bronzen metaalcoating biedt dezelfde esthetische voordelen als echt brons, zonder de praktische beperkingen. Deze coating kan eenvoudig worden aangebracht op diverse ondergronden, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van meubels tot kunstwerken. Bovendien is onze coating duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan massief brons, waardoor u langer kunt genieten van de prachtige bronzen uitstraling zonder zorgen over slijtage of hoge kosten.

brons spuiten
brons of koper effect spuiten

Bronzen metaalcoating: een dunne laag écht brons

Bij Spuiterij Geraerts kunnen we ieder voorwerp, interieur-element of kunstobject spuiten met een luxe metaalcoating. Deze coating bestaat uit echte metaaldeeltjes. Hierdoor heeft het dezelfde eigenschappen als echt brons: de subtiele glans, diepe kleur en gladde aanraking.

De metaalcoating is gemaakt van echte metaaldeeltjes vermengd met een bindmiddel en reactor. Hierdoor ontstaat een koud, vloeibaar metaal dat zich egaal laat spuiten. Na het uitharden wordt het een sterke, duurzame laag die niet bladdert of verkleurt. De coating is geschikt voor binnen en buiten, en gedraagt zich zoals echt metaal.

Waarvoor is bronzen metaalcoating geschikt?

Het voordeel van een metaalcoating is de grote veelzijdigheid. We kunnen het bijvoorbeeld spuiten op:

  • Kasten, eettafels, bijzettafels en andere meubels
  • Keukenkastjes, wandplaten, balies en andere interieur-elementen
  • Deur- en kastgrepen, schakelaars, kranen en andere detail-elementen
  • Lampen, plantenpotten, schilderijlijsten, en andere decoratie
  • Kunstobjecten van ieder formaat

Bovendien kan brons op vrijwel elke ondergrond worden gespoten. Staal, hout, pvc, plastic en poedercoating.

Brons spuiten voor sterk en duurzaam resultaat

Als we brons spuiten is het resultaat precies zoals echt metaal. Het is dan ook net zo sterk en duurzaam, en bij goed onderhoud kan het levenslang mee gaan. Je kunt het desgewenst ook bewerken zoals metaal: schuren, polijsten, oxideren of aflakken.

We spuiten overigens niet alleen brons, want de metaalcoating kan voor allerlei metalen. Messing, koper, zilver of goud behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Een bronzen metaalcoating zorgt voor een prachtige high-end look van elk product. Niet voor niets zien we de populariteit hiervan toenemen, zowel in interieurs als in de kunstwereld. En bij Spuiterij Geraerts werken we met moderne apparatuur en de nieuwste technieken, én natuurlijk met ervaren specialisten. Dat samen zorgt voor een excellent resultaat.

Voor particulieren en de zakelijke markt

Bij Spuiterij Geraerts werken we zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Particulieren kunnen bijvoorbeeld bij ons terecht om de  keukenkasten te laten spuiten, een meubelstuk op te knappen of een uniek design-element in hun interieur te laten spuiten.

Tot onze zakelijke opdrachtgevers behoren onder meer interieurdesigners, architecten, kunstenaars en keukenmakers. We hebben de capaciteit om grote orders snel te spuiten en staan bekend om onze hoge kwaliteit en professionele service.

Benieuwd naar een prijsindicatie? Neem contact op dan maken we direct een offerte op maat.

brons verometal spuiten

Brons Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.