Binnendeuren spuiten

Uw deuren weer als nieuw?
Laat uw binnendeuren spuiten

Wilt u graag uw deuren in een nieuw jasje steken? Bij Spuiterij Geraerts bent u aan het juiste adres voor het spuiten van deuren, voor binnen en buiten. In onze professionele spuiterij voorzien wij uw deuren van een strakke, slijtvaste laklaag in elke gewenste kleur.

 

binnendeuren spuiten

Binnendeur laten spuiten

Bent u uitgekeken op het uiterlijk van uw huidige deuren of kunnen deze wat staat betreft wel een oppepper gebruiken? Wij komen graag bij u langs om uw deuren een eenvoudige make-over te geven. Uit meer dan 1000 kleuren kunt u precies de juiste kleur voor uw interieur kiezen, ook metallic kleuren als brons en koper behoren tot de mogelijkheden. Als u weet welke kleur u wilt, heeft u daarna bovendien ook nog keuze uit de afwerking van de deuren: mat, half-mat of zijdeglans.

Vraag hier direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kan ik mijn deuren met glas of panelen laten spuiten?

Wij kunnen alle types deuren voor u spuiten, van gladde binnendeuren, glazen deuren tot deuren met panelen. Het enige dat u hoeft te doen, is het kiezen van de kleur en afwerking. Wij nemen vervolgens met vakmanschap en oog voor detail de deuren voor u onder handen.

Waarom kiezen voor binnendeuren spuiten

Wellicht heeft u een nieuwe woning gekocht, waarvan de deuren een tikje versleten zijn. Maar vindt u de aanschaf van nieuwe deuren te kostbaar. Of bent u in uw huidige huis uitgekeken op de kleur en stijl van de deuren. Het laten spuiten van uw deuren zorgt ervoor dat deze in een mum van tijd weer als nieuw zijn, waarmee u een snelle en professionele upgrade aan uw interieur geeft.

Spuiten van deuren en kozijnen

Het spuiten van deuren, kozijnen en ramen in een voorlak neemt steeds serieuzere vormen aan. Het voordeel van deze werkwijze is dat de kozijnen en deuren vervolgens maar eenmaal afgeschilderd hoeven te worden. Waar dit anders tweemaal dient te gebeuren. Door voor deze techniek te kiezen, werken wij kostenbesparend. Ook bieden we hoogwaardige verfsystemen, waardoor de duurzaamheid van de gespoten elementen wordt verhoogd en het onderhoud wordt vereenvoudigd.

binnendeuren gespoten
deuren spuiten metallic

Andere materialen spuiten

Wij spuiten naast de (binnen)deuren nog vele andere, uiteenlopende materialen en elementen. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig spuitwerk van de volgende producten bent u bij ons helemaal aan het goede adres:

Radiatoren

Keukens

Kozijnen

Kasten

Meubels

Tafels en stoelen

Prijsindicatie voor spuiten binnendeuren

Wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om uw huidige deuren in een nieuw jasje te steken door ze te laten spuiten, kunt u zowel via onze website als telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan maken wij aan de hand van uw gegevens en wensen graag een offerte voor u.

Advies op maat

De specialisten van Spuiterij Geraerts spuiten voor u snel en eenvoudig binnendeuren of andere onderdelen. Mocht u nog vragen hebben, advies op maat willen of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0493-440 825.

Over Spuiterij Geraerts

Spuiterij Geraerts is gevestigd in het mooie Noord-Brabant. Vanuit onze werkplaats in Someren werken wij al meer dan 20 jaar voor uiteenlopende klanten en kwaliteit staat bij onze spuiterij hoog in het vaandel. We spuiten onder meer keukens, radiatoren, deuren, kozijnen, houtwerk, interieurs, buizen (verwarmingsbuizen, groeibuizen en ander ijzerwerk) en dakcoating. Wij kunnen desgewenst dus uw gehele woning een flinke opknapbeurt geven.

Ons motto is simpel: het mooiste resultaat zorgt voor supertevreden klanten. Daarom werken wij snel en zorgvuldig, met hoogwaardige materialen en tegen scherpe prijzen.

Uw (binnen)deuren laten spuiten? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Een offerte is geheel vrijblijvend. Laat u verrassen door de lage prijzen van een deur spuiten.

Binnendeuren Spuiten
Offerte aanvragen

 
Beschrijf zo uitvoerig mogelijk waar u een offerte voor wilt aanvragen.