• Kozijnen & deuren spuiten

    Spuiterij Geraerts Industriële Houtcoating in Someren (N-B) spuit onder meer kozijnen, deuren, ramen, kunststof, plaatmateriaal en lengtehout. U kunt kiezen uit bijna alle watergedragen coatings. We gebruiken alleen de beste kwaliteit verf. Wij zijn een innovatief bedrijf en werken milieubewust.

  • Buizen spuiten

    Spuiterij Geraerts is het enige bedrijf in de wereld dat machinaal verwarmingsbuizen (kasrail) spuit in kassen. Dat doen we met de door onszelf ontworpen efficiënte elektrostatische spuitrobot. Weet u dat witte buizen ruim 50 procent meer licht reflecteren en tien procent meer warmte-opbrengst geven… Dat scheelt u veel in de energiekosten.

  • Interieur

    Geef uw interieur een wauw-effect met een nieuwe kleur, een nieuwe print. Wij spuiten uw keuken, meubels, (kantoor)interieur en stands in elke gewenste kleur, print en effect. Denk bijvoorbeeld aan een messing spuiten. Ook kunnen wij MDF Lakken of MDF Spuiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. We werken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.