Vloerencoating

 

Gilbert-Geraerts-tex-protector Een professionele watergedragen 2 componenten vloercoating voor de afwerking van betonvloeren en wanden, zeer hoge kwaliteit gekoppeld aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Ons product is samengesteld op basis van epoxy harsen, en ook voor de minder geoefende doe het zelvers en professionals gemakkelijk te verwerken. Bedoeld als finishing toplaag op betonvloeren en cementdekvloeren. Op keramische tegels wordt zelfs een uitstekende hechting verkregen.

Vloercoating wordt veelal toegepast op garagevloeren, vloeren van werkplaatsen en schuren maar ook in winkels, showrooms en woningen waar men kan kiezen voor een z.g. betonlook uitstraling.

Het product bestaat uit 2 componenten, gescheiden verpakt in een set van 4 liter basisverf en 1 liter verharder exact in de juiste mengverhouding in handige kunststofemmer. Na menging met de verharder en naar wens verdund met gewoon leidingwater, kan men direct van start gaan met het aanbrengen van de vloercoating.

Deze vloercoating is in 3 standaardkleuren verkrijgbaar:

RAL-3009-(Oxide-Rood) RAL-7030-(Steen-Grijs) RAL-7032-(Kiezel-Grijs)

Eigenschappen en toepassing
Waterverdunbare vloercoating, waardoor bijzonder geschikt voor binnenschilderwerken. De vloercoating heeft hoge slijtweerstand en hardheid
Overschilderbaar 16 uur, bewandelbaar 12 uur, uitgehard 7 dagen. (ondergrond minstens +10°c) Bij 20°c is de vloercoating 90 min. verwerkbaar Rendement vloercoating ca. 10 m2/L bij 50 Mu droge laagdikte (afhankelijk van ondergrondcondities)

Klik hier voor het technisch informatie blad Vloercoating

De voordelen op een rij;

• stopt het stoffen van beton/cementvloeren
• snel en gemakkelijk opruimen van vloervuil én afval
• verhoogt de slijtvastheid van de toplaag van de vloer
• bij lichte kleuren, een prettiger werkklimaat door meer lichtreflectie/lichtopbrengst
• werkt bij de juiste laagdikte ook afsluitend i.v.m. doorlekken van olie én vet naar de ondergrond (denk aan machineloodsen)
• de vloercoating is geheel vrij van schadelijke oplosmiddelen
• gemakkelijk aan te brengen
• relatief lage m2 prijs

webshop

© 2014 - 2015 BUIZENSPUITEN.NL
Webdesign by Fishtankmedia.nl